CAMPUS DE VERANO DE COCEMFE MAESTRAT

By | Destacados | No Comments

CAMPUS DE VERANO DE COCEMFE MAESTRAT.

Fecha: 2 al 27 de julio de 2018
Hora: de 17:00 a 20:00h
Reunión informativa: martes 19 de junio de 2018 a las 17:15h en la sede de Cocemfe Maestrat Vinaròs
Actividades:
  • Juegos deportivos
  • Juegos de mesa
  • Talleres: emociones, pintura, cocina, manualidades
  • Películas, cine
  • Baile, expresión corporal, karaoke
  • Piscina
  • Pintura
  • Petanca
  • Paseo, helado
Inscripciones el 20, 22, 27 y 29 de junio de 10:00 a 13:00h en la sede de Cocemfe Maestrat Vinaròs.
Precio: Mes entero 200€
Quincena 120€

COCEMFE MAESTRAT RESPON AL PORTAVEU DEL GRUP ACORD CIUTADÀ EN L’AJUNTAMENT DE VINARÒS, SR. D. LLUíS BATALLA.

By | Destacados | No Comments

SR. D. LLUíS BATALLA.

Sens cap mena de dubte vostè a fet unes declaracions en diversos mitjans de comunicació, des del punt de vista de l’Associació que presideixo, gens encertades.

Incomprensiblement vostè, Sr. Batalla, ha sigut capaç de dir que “és intolerable el silenci conscient de les associacions que haurien de defensar a les persones amb mobilitat reduïda”, referint-se a algunes actuacions executades per responsables de l’Ajuntament en el camp de l’accessibilitat i que, segons vostè, davant de les quals, hem guardat silenci.

Des de l’Associació de Persones amb Discapacitat Cocemfe Maestrat, de la que actualment sóc President, portem dos dècades lluitant en aquesta ciutat per l’Accessibilitat Inclusiva i Universal, termes que no existien en aquells temps. Nosaltres, Cocemfe Maestrat, en aquestos divuit anys, hem aconseguit que Vinaròs sigue considerat un dels millors pobles de la Comunitat Valenciana pel que fa l’accessibilitat, i no ha sigut precisament amb el silenci, sí amb el treball constant, pesat per l’insistent; vam adquirir un compromís ferm, compromís que continuem tenint i tindrem envers Vinaròs i comarca. Vostès, Què han fet per una accessibilitat universal? En aquest punt he d’afegir que la inclusió del col·lectiu no l’hem de centrar només en el terreny d’allò “accessible”, és un tot que comprèn la sanitat, l’educació, el treball, la sexualitat i un etc. molt llarg en el que estem treballant des de l’Associació que presideixo.

Li convido a que es passe per la nostra Associació i s’informe de totes les actuacions que, al llarg d’aquestos anys, hem dut i duem a terme.

Vostè, com jo, sap que els autèntics responsables de que s’executen les obres són els polítics que governen en la Corporació Municipal; la nostra Associació, li asseguro, no guarda silenci, més bé tot el contrari.

Procuri Sr. Batalla evitar la demagògia, i eliminar eixe greu defecte de criticar a aquelles persones que estem realitzant un treball en moltes direccions i en benefici de tota la població, i que no podem estar com vostès realitzant cada setmana una roda de premsa. A pesar del que diu vostè, Sr. Batalla, no guardem silenci i sí, treballem tots els dies per l’accessibilitat inclusiva d’aquesta ciutat i, m’atreveixo a dir, d’altres pobles de la nostra comarca.

Acabo Sr. Batalla recordant-li que les obres realitzades en el terreny de l’accessibilitat en els últims anys a Vinaròs i comarca han sigut iniciativa de la nostra Associació. És això silenci?, és això intolerable?

Partit SE BAMESAD vs GRANOLLERS a Granollers

By | Eventos | No Comments

“El diumenge 25 de febrer, l’equip de bàsquet en cadira de rodes de SE BAMESAD va disputar, a Granollers, la quinta jornada de la Lliga Catalana contra el GRANOLLERS; éssent la penúltima jornada del campionat.

L’equip vinarossenc va guanyar, amb un marcador molt abultat, que manté segon en la classificació general a falta d’un encontre més. El partit va ser dominat des del primer quart per SE BAMESAD, que va apostar per un atac més estructurat i organitzat del que acostuma a plantejar. Un aspecte que també cal destacar són les transicions, ja que les ofensives van permetre anotar cistelles ràpides i les defensives van ocasionar pèrdues de pilota rivals.

Ara, a falta d’una última jornada contra l’ESCOLA AFA el proper dissabte 10 de març a Barcelona, l’equip es veu més sòlid i coherent amb el joc que vol practicar sobre la pista; i ja prepara aquest últim partit amb moltes ganes i motivació.”

ValenciàFrenchSpanish