google-site-verification=ri-XKCRpMOgIeqa_AEgT8usHjt0osXTiIrS5o07a_9I 3ª jornada de la Lliga Catalana contra el AFA BARCELONA – COCEMFE MAESTRAT

3ª jornada de la Lliga Catalana contra el AFA BARCELONA

El passat dissabte 18 de novembre, l’equip de bàsquet en cadira de rodes de SE BAMESAD va disputar, a Tortosa, la tercera jornada de la Lliga Catalana contra el AFA BARCELONA. Amb aquest encontre es va finalitzar la primera volta del campionat on, tots dos equips, es jugaven el liderat.

El matx va començar molt igualat amb un empat al final del primer quart, però al segon el AFA BARCELONA va aconseguir una avantatja de 10 punts que l’equip Vinarossenc no va saber remuntar i va acabar perdent el partit.

Els nervis es van fer notar des d’un inici en el SE BAMESAD que no va estar còmode ni segur durant el transcurs de l’encontre. Aquest fet, combinat amb el marcador en contra, va provocar que l’equip Vinarossenc pregués moltes pilotes en passades que no connectaven i amb possessions llargues que, o bé finalitzaven amb un tir forçat o bé s’esgotaven sense aconseguir llançar.

Aquesta derrota cal analitzar-la per treballar i seguir millorant amb l’objectiu de no tornar a cometre aquests tipus d’errors. L’equip es manté segon a la classificació i ja espera amb ganes l’inici de la segona volta de la Lliga. Abans, es disputarà el dia 16 de desembre a les 16h Vinaròs un partit amistós per comprovar l’estat de forma del conjunt, previ a les vacances de Nadal.

ValenciàFrenchSpanish