google-site-verification=ri-XKCRpMOgIeqa_AEgT8usHjt0osXTiIrS5o07a_9I ACTIVITATS FORMATIVES. ITINERARIS INTEGRATS D’INSERCIÓ SOCIOLABORAL – COCEMFE MAESTRAT

ACTIVITATS FORMATIVES. ITINERARIS INTEGRATS D’INSERCIÓ SOCIOLABORAL

By 09/12/2020Destacados

Aquesta setmana, dins del programa, d’Itineraris integrats d’inserció sociolaboral (IIISL), hem portat a terme l’activitat “Desenvolupament de competències digitals i suport per a la formació en línia”.

 

Es van fer dues sessions, adaptant-nos tant a l’actual situació com a les característiques individuals de les persones participants, comptant amb el suport de 2 intèrprets en llenguatge de signes. L’objectiu d’aquesta activitat va ser reforçar les seues competències digitals i donar-los suport per a futures formacions en línia.

 

A més, hem iniciat l’activitat formativa en línia “Neteja amb desinfecció: Productes químics i neteja” de 45 hores, per a dotar als participants de competències tècniques que faciliten el seu accés al mercat de treball i poder millorar la seua situació sociolaboral.

 

L’actuació està cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

ValenciàFrenchSpanish