google-site-verification=ri-XKCRpMOgIeqa_AEgT8usHjt0osXTiIrS5o07a_9I ASSISTÈNCIA AL “FÒRUM CONNECTA LABORA” DE ROSSELL – COCEMFE MAESTRAT

ASSISTÈNCIA AL “FÒRUM CONNECTA LABORA” DE ROSSELL

By 26/05/2021Destacados

Aquest matí, des de COCEMFE Maestrat ens hem desplaçat a Rossell per a participar en el “Fòrum Connecta Labora”, organitzat per LABORA, Servei Valencià d’Ocupació i Formació, en coordinació amb el Pacte per l’ocupació ‘Castelló Nord’ i l’Ajuntament del municipi. El Fòrum Connecta Labora és un espai de connexió entre les persones demandants d’ocupació i les empreses.

Durant el 2020, des de l’àrea d’inserció sociolaboral de COCEMFE Maestrat, vam portar a terme 3 programes: Inserció sociolaboral per a persones amb discapacitat, mitjançant l’orientació professional i l’ocupació amb suport; Desenvolupament de l’ocupabilitat de dones en diversitat funcional del Baix Maestrat; i Itineraris integrats en persones amb discapacitat centrats en la persona.

Un any més, continuem treballant per a aconseguir la integració sociolaboral de les persones amb discapacitat del nostre territori.

ValenciàFrenchSpanish