google-site-verification=ri-XKCRpMOgIeqa_AEgT8usHjt0osXTiIrS5o07a_9I BAMESAD en la primera jornada de la Lliga Catalana contra els MASTERS – COCEMFE MAESTRAT

BAMESAD en la primera jornada de la Lliga Catalana contra els MASTERS

El passat dissabte 30 de setembre, l’equip de bàsquet en cadira de rodes de la secció esportiva BAMESAD va disputar, a Badalona, la primera jornada de la Lliga Catalana contra els MASTERS. L’equip Vinarossenc va obtenir una victòria ajustada en l’últim minut en un partit emocionant i molt disputat. L’encontre va tenir lloc a l’antic pavelló del Joventut de Badalona, convertint-se així en el primer partit de bàsquet en cadira de rodes que es jugava a aquella pista.
BAMESAD presentava un equip novell amb noves incorporacions que han reforçat positivament la plantilla. Tot i que per a alguns jugadors va significar el seu debut a la competició, l’equip va estar tranquil i ficat al partit, sobretot en els dos últims quarts.

El transcurs del matx va ser un estira i arronsa per part dels dos equips. Tant va ser així que a falta de quaranta-vuit segons per a la fi de l’últim quart i amb el partit igualat, BAMESAD defensava un atac contrari on s’ho jugava tot. La sòlida defensa va permetre un robatori de pilota que va culminar amb un atac amb cistella en l’última jugada del partit.

Aquesta victòria dóna molta confiança al conjunt, que ja segueix treballant per a preparar la segona jornada de la Lliga Catalana.

 

ValenciàFrenchSpanish