google-site-verification=ri-XKCRpMOgIeqa_AEgT8usHjt0osXTiIrS5o07a_9I CAMPIONAT AUTONÒMIC TENNIS TAULA – COCEMFE MAESTRAT

CAMPIONAT AUTONÒMIC TENNIS TAULA

By 07/06/2017Eventos

CAMPIONAT AUTONÒMIC TENNIS TAULA

Utiel, 3 de juny de 2017

 

El passat 3 de Juny Cocemfe-Bamesad va visitar Utiel on es disputava el campionat Autòmic de tennis taula adaptat.

En representació del nostre Club van participar:

-En la categoria COMPETICIÓ, Damian di Maio i Miguel A. Arango.

Van tindre l’oportinutat d’arribar a la final però se van quedar a les portes, jugant bones partides i desenvolupar un bon nivell de joc. Miguel va obtindre un 3 lloc

molt disputat i merescut.

– En la categoria DOWN ens van acompanyar Jonathan Guardino, Eric Llatser i Alvaro Urgelles. Tots tres ens van sorprendre al public assistent en moments de joc, ja que van intercanviar punts de gran nivell tecnic. Alvaro va arribar a la final, ja que li va afectar el cansament de la competició, i quedar en un 2n lloc.

Enhorabona als tres palistes.

– En categoria HABILITATS, van participar Christian Santiago i Sergi Ayza.

Tots dos van competir molt bé, corrent amb més encert Cristian que va estar a punt de donar la campanada a l’arribar a la final. Adelantant-se en el marcador 1-0 , va tindre 3 pilotes de partit quan el contrincant va empatar a 1-1, i amb ventatges no va poder doblegar al fort rival de Ontinyent.

-En la categoria de ADAPTADA, va estar molt renyit ja que la fase de grup hi havia els nostres esportistes i  van decidir el tercer lloc d’Omar Sanchez per triple empat. Ens van acompanyar els palistes David Ruiz, Cristian Beltran, Omar Sanchez, Adrian Vicente i Gerard Martinez.

Enhorabona a tots els esportistes i acompanyants, pel seu esforç i companyerisme.Va ser un trajecte prou llarg amb autobús i vam acusar la fatiga del viatge. Així i tot, van competir i esforçar-se al màxim.

El proper dia 17 de juny Bamesad organitza el seu particular torneig de tennis taula adaptat. Esperem la vostra assistència. Gràcies.

ValenciàFrenchSpanish