google-site-verification=ri-XKCRpMOgIeqa_AEgT8usHjt0osXTiIrS5o07a_9I Crónica Open Navidad Onda – COCEMFE MAESTRAT

Crónica Open Navidad Onda

El passat 16 de desembre Cocemfe va desplaçar-se a Onda per disputar el torneig de Nadal, que organitzava Adaponda, amb representació de diferents clubs d’Ontinyent, Cocentaina, València…

Els nostres esportistes ens van representar en les diferents modalitats:

Competició, va jugar Miguel Arango i Damian di Maio, aconseguint un segon i tercer lloc, respectívament, amb molt bona actuació per part dels nostres palistes amb punts molt aplaudits.

Down masculí, Jonatan Guardino, Alvaro Urgelles, Carlos Labarga i Eric Llatser, aquest últim amb podi de tercer lloc, disputant una semifinal molt renyida i igualada. Destacar també la bona actuació dels companys ja que se van el.liminar entre ells a quarts de final, amb sets molt disputats que podien donar la sorpresa qualsevol paliste.

Habilitats, Sergi Ayza i Cristian Santiago. Disputaren una fase de grups de 8 jugadors, on s’enfrontaren tots contra tots. Això ens dona més regularitat al llarg de les partides i Cristian, que tan sols va cedir una partida, es va proclamar campió de la categoria.

Adaptada femení, Vanesa Romero ens va ajudar en aquesta ocasió. Després d’una fase de grups, va disputar la semifinals i un tercer lloc molt treballat.

Adaptada Masculí, Adrian Vicente, Guillermo Matamoros, Omar Sanchez, Cristian Beltran i Gerard Martinez. Van disputar la fase de grups molt igualada on Omar aconseguí arribar a semifinals i un tercer lloc, però l’enfrontament va ser amb el campió del torneig, molt bona actuació dels nostres esportistes.

Enhorabona a tots els palistes que van desplaçar-se per la seua bona actuació i jos desenvolupat al llarg del torneig.

Bones festes i feliç any nou.

ValenciàFrenchSpanish