google-site-verification=ri-XKCRpMOgIeqa_AEgT8usHjt0osXTiIrS5o07a_9I ENTREGA DE DIPLOMES ACTIVITAT FORMATIVA “NETEJA AMB DESINFECCIÓ”. – COCEMFE MAESTRAT

ENTREGA DE DIPLOMES ACTIVITAT FORMATIVA “NETEJA AMB DESINFECCIÓ”.

By 18/12/2020Destacados

Aquesta setmana hem finalitzat l’activitat formativa en línia “Neteja amb desinfecció: Productes químics i neteja” de 45 hores, en el marc del programa d’Itineraris integrats d’inserció sociolaboral (IIISL).

Quasi tot l’alumnat participant va poder assistir a una última sessió presencial, on el nostre president Ramón Meseguer va fer entrega dels diplomes d’aprofitament del curs i els va donar l’enhorabona per la seua implicació i els bons resultats obtinguts.

L’objectiu d’aquesta formació és dotar als participants de competències tècniques que faciliten el seu accés al mercat de treball i poder millorar la seua situació sociolaboral. Complementant aquesta formació en línia, es van realitzar sessions presencials de suport, adaptant-se tant a l’actual situació com a les característiques individuals de les persones participants, i comptant amb el suport d’intèrprets en llenguatge de signes.

El programa d’Itineraris integrats d’inserció sociolaboral (IIISL) està cofinançat per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

ValenciàFrenchSpanish