LLIGA AUTONOMICA DE BOCCIA 2019-2020

By | Eventos | No hi ha comentaris

El passat 15 de febrer es va celebrar a Vinaròs, per primera vegada, la 6ª jornada de lliga de Boccia, al pavelló poliesportiu de la nostra ciutat. Cocemfe Maestrat presenta a dos jugadors en aquest esport, en les categories BC-3 , Manuel Martinez i Sergio Sanahuja, amb els següents resultats de la jornada:

Jugador / a Camp Grup Resultat
Manuel Martinez 2 A 4
Javier Planells 2 A 5
Sergio Sanahuja 3 B 12
Ana Fombuena 3 B 0

 

La Boccia es un joc exclusivament paralímpic, on tingué origen en Grècia al segle XVI. Als anys 70  va adaptar-se a les persones amb discapacitat. Participen únicament persones amb cadira de rodes amb lessió cerebral o altres discapacitats severes.

Es un joc de presició i estratègia, de característiques semblants a la petanca, amb les seues propies regles  reconegudes internacionalment. El que més pot significar la Boccia apart de joc i activitat esportiva, es la possibilitat d’oferir a les persones amb grans discapacitats apropar-se a la pràctica esportiva, no sols com a oci o temps lleure, sino també al màxim nivell de competició.

En cada partit l’objectiu dels esportistes es arrimar les seues boles a la blanca, delimitat per un camp de 12,5 x 6 mts

Els esportistes estan classificats d’acord a la seua discapacitat, BC-1, BC-2, BC-3 i BC-4. Els nostres companys Sergio i Manuel, estan dins de BC-3 i s’acompanyen amb una canaleta per efectuar els llançaments.

Classificació 1ª fase zona Castelló/València lliga autonòmica:

GRUP A GRUP B
1.Ivan Alemany Puchol 1.Sergio Sanahuja
2.Javier Planells Alòs 2.Esmeralda Galvez
3.Manuel Martinez 3.Santiago Jimenez
4.Sara Alarcó 4.Ana Fombuena
  5.Beatriz Cuenca

Enhorabona a tos dos i als auxiliars Marti Redó i Vicky Samaniego per la seua complicitat amb els esportistes i la continuitat amb els entrenaments  de cada divendres. Gràcies.

LLIUREMENT DE TROFEUS LLIGA AUTONOMICA 2019

By | Eventos | No hi ha comentaris

El passat 16 de febrer Cocemfe Maestrat va desplaçar-se a la localitat d’Onda per rebre els premis de la lliga autonòmica de tennis taula 2019 per a persones amb discapacitat intelectual. Encara que per motius d’agenda tan apretada dels organitzadors, es va dur a terme per fí, la clausura i lliurament de trofeus en les diferents categories. Per la nostra part 5 esportistes van obtindre classificació dins dels tres primers llocs. No oblidem a la resta de participants que ens han vingut acompanyant al llarg de tota la lliga i s’han esforçat com els demés. Cristian Beltran, Sergi Ayza, Adrian Vicente, David Ruiz, Vanesa Romero i Omar Sanchez. Enhorabona a tots per la vostra esportivitat i entrega al tennis taula.

Resultats generals 1ª lliga autonòmica de tennis taula 2019 FEDICV

ESPORTISTA MODALITAT RESULTAT
Miguel Arango Competició 2º Classificat
Jonatan Guardino Down Adaptada 1ºClassificat
Alvaro Urgelles Down Competició 2ºClassificat
Eric Llatser Down Competició 3ºClassificat
Cristian Santiago Habilidades 3ºClassificat

Tot un orgull per a l’esport del nostre poble amb representació de Cocemfe Maestrat,

La gran trajectòria d’aquestos esportistes és ADMIRABLE. Enhorabona a tots i totes.

El calendari de la próxima temporada 2ª Lliga autonomica-Campeones 2020 ja està preparat per començar aquest mes de març amb les següents dates:

JORNADA LOCALITAT     DATA
Primera ONDA 8  de març
Segona MANISES 29  de març
Tercera ALTEA 18 de abril
Quarta MANISES 16 de maig
Quinta VINARÒS 19 de setembre
Sexta-Finals ALACANT 3  de octubre

REUNIÓ AMB CINEMES AXIÓN I GRUP PERIS

By | Destacados | No hi ha comentaris

Des del programa d’Assessorament en barreres arquitectòniques i edificació adaptada, Ramón Meseguer Albiach, president de COCEMFE Maestrat, va sol·licitar a l’Ajuntament de Vinaròs una reunió amb Axión Cinemes i grup Peris, empreses implicades en la construcció i creació dels futurs cinemes al nostre municipi.Aquest Dimarts 28 de gener es van reunir amb nosaltres i van participar també en aquesta reunió Manolo Celma, com a regidor de l’oposició, Marc Albella, regidor de turisme, els arquitectes responsables i Ramon Gisbert com a president de l’associació AFANIAD de Vinaròs i directora tècnica.Des COCEMFE Maestrat volíem assegurar-nos que es compleix la normativa i més enllà d’això, la predisposició de les dues empreses va ser estupenda. Ens van explicar que la ubicació de les sales i el terreny, dificulten la realització d’una obra que permeti que les places accessibles siguin les idònies però, que estan disposats a fer el que estigui al seu abast perquè siguin les millors possibles. Entre els compromisos assolits, han acordat augmentar el nombre de places destinades a persones amb mobilitat reduïda. Afaniad Vinaròs va manifestar qüestions com les adaptacions per a persones amb discapacitat orgànica del que l’empresa va prendre nota. Cal apuntar que les característiques de les sales d’aquests cinemes faciliten la visualització ja que les seves pantalles estan més baixes d’altura i són més petites de mida.Agraïm a Grup Peris i Cinemes Axión la predisposició a aquesta reunió i l’atenció rebuda per part de personal responsable de la construcció i gestió. I valorem poder seguir coordinant i col·laborant en la construcció d’un cinema per a tothom.

ValenciàFrenchSpanish