google-site-verification=ri-XKCRpMOgIeqa_AEgT8usHjt0osXTiIrS5o07a_9I Noticias – COCEMFE MAESTRAT

ENTREGA DE DIPLOMES ACTIVITAT FORMATIVA “NETEJA AMB DESINFECCIÓ”.

By | Destacados | No hi ha comentaris

Aquesta setmana hem finalitzat l’activitat formativa en línia “Neteja amb desinfecció: Productes químics i neteja” de 45 hores, en el marc del programa d’Itineraris integrats d’inserció sociolaboral (IIISL).

Quasi tot l’alumnat participant va poder assistir a una última sessió presencial, on el nostre president Ramón Meseguer va fer entrega dels diplomes d’aprofitament del curs i els va donar l’enhorabona per la seua implicació i els bons resultats obtinguts.

L’objectiu d’aquesta formació és dotar als participants de competències tècniques que faciliten el seu accés al mercat de treball i poder millorar la seua situació sociolaboral. Complementant aquesta formació en línia, es van realitzar sessions presencials de suport, adaptant-se tant a l’actual situació com a les característiques individuals de les persones participants, i comptant amb el suport d’intèrprets en llenguatge de signes.

El programa d’Itineraris integrats d’inserció sociolaboral (IIISL) està cofinançat per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

ACTIVITAT FORMATIVA “NETEJA AMB DESINFECCIÓ”. ITINERARIS INTEGRATS D’INSERCIÓ SOCIOLABORAL

By | Destacados | No hi ha comentaris

Dins de l’activitat formativa en línia “Neteja amb desinfecció: Productes químics i neteja” de 45 hores, hem realitzat una sessió presencial amb l’alumnat, connectant en línia amb el docent i una intèrpret en llenguatge de signes. L’objectiu d’aquesta sessió de seguiment era resoldre dubtes i donar suport en el desenvolupament de l’activitat formativa que pretén proporcionar competències tècniques als participants per a facilitar el seu accés al mercat de treball.

 

L’actuació, inclosa dins del programa, d’Itineraris integrats d’inserció sociolaboral (IIISL) està cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

ACTIVITATS FORMATIVES. ITINERARIS INTEGRATS D’INSERCIÓ SOCIOLABORAL

By | Destacados | No hi ha comentaris

Aquesta setmana, dins del programa, d’Itineraris integrats d’inserció sociolaboral (IIISL), hem portat a terme l’activitat “Desenvolupament de competències digitals i suport per a la formació en línia”.

 

Es van fer dues sessions, adaptant-nos tant a l’actual situació com a les característiques individuals de les persones participants, comptant amb el suport de 2 intèrprets en llenguatge de signes. L’objectiu d’aquesta activitat va ser reforçar les seues competències digitals i donar-los suport per a futures formacions en línia.

 

A més, hem iniciat l’activitat formativa en línia “Neteja amb desinfecció: Productes químics i neteja” de 45 hores, per a dotar als participants de competències tècniques que faciliten el seu accés al mercat de treball i poder millorar la seua situació sociolaboral.

 

L’actuació està cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

ValenciàFrenchSpanish