¿Eres mujer y tienes algún tipo de discapacidad?

By | Destacados | No hi ha comentaris

¿Eres mujer y tienes algún tipo de discapacidad?

 La Confederación Estatal de Mujeres con Discapacidad (CEMUDIS) está realizando un estudio socio laboral sobre la situación de las mujeres con discapacidad en la Comunidad Valenciana. Para contribuir a mejorar la información que tenemos sobre la realidad de las mujeres con discapacidad y poder trabajar activamente en el desarrollo e implementación de medidas, es necesario que las mujeres con discapacidad de la comunidad colaboren con ellos en el cumplimiento de esta encuesta.

Está dirigida a mujeres con discapacidad con edades comprendidas entre los 16 y los 65 años. Esta encuesta es totalmente anónima y puede realizarse en formato digital (online) o bien en formato papel.

Para realizar esta encuesta online se puede acceder en https://es.survermonkey.com/r/cemudis . Es muy importante darle a enviar al finalizar la encuesta para que las respuestas queden guardadas en la plataforma.

Si estás interesada en realizar la encuesta, tienes alguna duda y/o no puedes o no sabes acceder mediante la plataforma on-line puedes llamar a Cocemfe Maestrat (692205521 o al 977071447 ) y quedar con algún trabajador que te ayude a cumplimentarla.

Tú colaboración es importante. Muchas gracias.

Accessibilitat y costes

By | Destacados | No hi ha comentaris

Dijous passat 3 d’Octubre va visitar Vinaròs Emilio Obiol com a director general de Ports, Aeroports i Costes de la Comunitat Valenciana. El president de l’Associació de Persones amb Discapacitat COCEMFE Mestrat, Ramón Meseguer, va tindre l’oportunitat de reunir-se i parlar amb ell sobre l’accessibilitat del municipi, concretament de la platja del Clot en què s’estan realitzant obres per a fer d’ella una platja accesible per a persones amb mobilidad reduïda. Es va parlar de la necessitat de fer rebaixos en els passos de vianants que comuniquen amb la dita platja per a fer-ho accessible 100% així com de l’accessibilitat en altres punts de Vinaròs relacionats amb Ports i Costes. Una trobada molt productiva que va permetre intercanviar informació important i interessant que permetrà continuar fent de Vinaròs un municipi més accessible per a tots.

Certificat de gestió de la qualitat d’OCA Global

By | Destacados | No hi ha comentaris

El treball constant i ben fet té la seua recompensa. Enguany l’Associació de Persones amb Discapacitat COCEMFE MAESTRAT ha rebut el certificat de gestió de la qualitat d’OCA Global. Este certificat reconeix la qualitat en la prestació dels servicis per a l’atenció a les persones amb discapacitat i a les seues famílies, així com l’assessorament, informació i divulgació a altres organitzacions. Darrere d’este certificat hi ha un dur treball per part de tota la Junta Directiva, treballadors i voluntaris que dediquen a COCEMFE el seu esforç i afecte, d’una altra manera no seria possible. Este reconeixement inclús ens anima a treballar més i millor si és possible, per a continuar oferint el millor de nosaltres en el nostre treball perquè l’associació de persones amb discapacitat COCEMFE MAESTRAT cresca com a Entitat que oferim un servici de qualitat. Gràcies a tots els que feu possible el nostre treball i que formeu part de la família COCEMFE MAESTRAT.

Continuarem treballant de valent.

ValenciàFrenchSpanish