google-site-verification=ri-XKCRpMOgIeqa_AEgT8usHjt0osXTiIrS5o07a_9I V MEMORIAL JAVIER PENALBA – COCEMFE MAESTRAT

V MEMORIAL JAVIER PENALBA

Dissabte 4 de Novembre 2017

Cocemfe-Bamesad va desplaçar-se a Ontinyent a disputar el V campionat de tennis taula Momorial Javiar Penalba.

Vam viatjar en autobús acompanyats de familiars i els monitors de 14 esportistes que participaren en les diferents modalitats.

La participació aquest any ha segut nombrosa albergant a diferents clubs de la comunitat, Ontinyent, Cepivall, Adaponda, Levante, Bamesad, Cocentaina, Algemesi.

Un total de 70 esportistes aproximàdament van participar amb un nivell de joc admirable i una organirzació molt agraida.

En la modalitat Adaptada femenina va participar Vanesa Romero i Lluna Garcia que en la fase de grups van jugar força be, va ser Lluna la classificada després d’eliminar a varies jugadores perdent la semifinal molt disputada optingue un 3 lloc.

En la modalitat Habilitats ens va representar Sergi Ayza i Cristian Santiago amb bona actuació per part dels dos, Cristian quasi arriba a semifinals. Uns Quarts de final amb el marcador molt ajustat 11-8,9-11,12-14.

En la modalitat de Competició Miguel Arango i Damian di Maio es van trobar en diferents grups aquest any molt forts de nivell i jugadors amb moltíssima experiència. Igualment van jugar molt be encarant-se a aquestos jugadors.

En la modalitat Adaptada van jugar Cristian Beltran, Omar Sanchez, David Ruiz, Adrian Vicente i Gerard Martinez. Partits de molta competitivitat als grups, podent classificar-se David Ruiz a quarts de final.

En la modalitat Down masculino ens va representar Alvaro Urgelles, Jonatan Guardino i Eric Llatser. Molt bona actuació dels nostres esportistes que ens van fer gaudir de punts de molt bon nivell, arribant a quarts de final els tres vinarossencs on van coincidir Alvaro i Eric enfrontant-se en un matx molt igualat i aplaudit. Alvaro Urgelles aconsegueix un segon lloc molt treballat.

Enhorabona a tots els esportistes que ens van representar i molt agraits als acompanyants que no van deixar d’animar en ningun moment.

ValenciàFrenchSpanish