google-site-verification=ri-XKCRpMOgIeqa_AEgT8usHjt0osXTiIrS5o07a_9I VIII TORNEIG TENNIS TAULA ADAPTAT – COCEMFE MAESTRAT

VIII TORNEIG TENNIS TAULA ADAPTAT

By 30/06/2017Eventos

VIII TORNEIG TENNIS TAULA ADAPTAT

 

El passat 17 de juny Cocemfe-Bamesad va organitzar el VIII Campionat de Tennis Taula al pavelló poliesportiu de Vinaròs.

Vam tindre la participació de diferents clubs de la nostra comunitat, Ontinyent, Adaponda, Cepivall i Bamesad Vinaròs.

Amb representació de 40 esportistes, per la nostra part, vam ser representats en les diferents categories:

Categoría HABILITATS: Cristian Santiago i Sergi Ayza. Van competir fins al final per poder obtenir opcions de podi però la fortuna aquesta vegada no va estar del costat dels jugadors locals. Així i tot, enhorabona per la seua persistència i joc desenvolupat.

Categoría ADAPTADA: Cristian Beltran, Omar Sanchez, Dani Beltran, David Ruiz,Gerard Martinez, Adrian Vicente i Guillermo Matamoros.

Van competir en dos grupos tots contra tots i vam poder vore punts i partides emocionants per part dels nostres esportistes locals.

Enhorabona també pel campionat, davant de jugadors força competitius d’altres clubs.

Categoría ADAPTADA FEMENINA: Lluna Garcia va ser l’encarregada de representar-nos en aquesta modalitat obtenint un exitós tercer lloc dins del grup que va enfrontar-se. Sempre es una categoría molt igualada i competitiva.

Categoría COMPETICIÓ: Miguel A. Arango, Javier Queixal i Damian di Maio. Van entrar conjuntament amb altres esportistes en un grup de 6 jugadors disputant enfrontaments tots contra tots.

És un grup molt igualat i tots els jugadors podien optar a podi però aquesta vegada no va poder ser a pesar de vore grans punts de nivell. És la categoria mes forta i amb jugadors molt experimentats. Ramon Mendieta de Cepivall va ser el just guanyador.

Categoría ADAPTADA DOWN: Jonathan Guardino, Alvaro Urgelles, Eric Llatser i Carlos Labarga. Tots quatre van competir molt bé i amb molta motivació davant el nostre públic assistent que no va parar d’animar-los. Alvaro va obtindre el tercer lloc i Eric Llatser donava la sorpresa arribant a la final, en la que no podria doblegar a Enrique Gandia. Un merescut i treballat segon lloc de Eric. Enhorabona a tots jugadors.

 

Categoría CADIRA RODES: Van jugar una final directa Manolo Celma i Ramon Meseguer, amb victoria d’aquest últim per 2-1.

Va ser una partida molt seguida i aplaudida pel públic assistent.

 

Per la resta agraïr l’assistència del nombròs públic i la bona organització de la competició.La regidora d’esports de l’Ajuntament de Vinaròs i les dames locals van fer entrega de les medalles i trofeus a tots els participants i guanyadors.

Moltes gràcies, fins la propera temporada…

ValenciàFrenchSpanish